Jõulud haiglas 2010

Projekti eesmärgiks on jõulurõõmu ja –soojust viia haiglatesse lastele, kes ei saa jõuluks koju.

Projekti etapid:

  1. etapp – koostööpartnerite otsimine/leidmine ning ettevalmistamine väljasõiduks;
  2. etapp –  haiglate külastamine jõulu eelnädalal
  3. etapp – kokkuvõtete tegemine, aruandlus
Projekti eripära:

Eesti rahvakalendris olid jõulud tähtsaimateks pühadeks. Kuna sellel ajal olid kõik tööd, peale hädavajalike keelatud, siis jäi aega perega koos erinevaid mänge mängida. Samuti tänapäeval on eelkõige jõulud aeg perekonna seltsis. Meie soovime soojust ja jõulurõõmu viia ka haiglatesse. Enamjaolt püüavad haiglatöötajad lapsed jõuluks koju saata, kuid leidub ka neid, kes paraku seda ei saa. Sellepärast on meie eesmärgiks viia jõulutunne nende lasteni.

Projekti sihtrühm:

Lapsed saavad projektist otsest kasu. Lapsed saavad veeta toreda, meeldejääva ja sisutiheda jõulupäeva.

Projekti vajalikkuse põhjendus:

Nende lasteni, kes peavad jõulude ajal haiglas viibima, ei pruugi jõulutunne ega –soojus jõuda. Ilmselgelt on kodus perekonna keskel palju mugavam ja hubasem olla. Kodus tehakse ettevalmistusi, kaunistatakse tube, istutakse jõululaua taga ning jagatakse kingitusi. Haiglad eraldi programmi lastele jõuludel ei paku ning meie eesmärgiks ongi võimaldada lastel veeta sisutihe jõuluteemaline päev haiglas koos perega..

Naerata Ometi MTÜ on võtnud endale traditsiooniks igal aastal jõulude ajal külastada vähemalt ühte lastehaiglat.

Projekt on lõpetatud, kuidas läks?

Päkapikud külastasid Paide ja Rapla haiglaid ning viisid jõulurõõmu ka haigete lasteni.

Täname projekti toetajaid!

Toeta pangalingi kaudu:

Summa:

Hakka püsitoetajaks:

Täida ära püsitoetuse ankeet SIIN