Toetame Mayale treeningvahendi soetamist

Mis me teeme? 

Naerata Ometi MTÜ toetab 8-aastasele Mayale vibreeriva treeningvahendi PowerPlate 7 soetamist. Vibreeriva masina mõte on see, et ta treenib inimese keha 30 – 45 korda tõhusamalt, kui tavaolekus.

Maya on aspergeri sündroomiga neiu, kellel on lampjalgsus, mille tõttu Ta kannab ortopeedilisi jalanõusid. Uuringute käigus füsioterapeudi poolt öeldi, et keha on alatoonuses. Selg on nõgus, kõht suurelt esiletungiv. Kehakaal kasvab kiirelt, samuti kasvab mühinal Tema pikkus.  

Mayal on ka tasakaaluprobleemid, rattaga ei suuda sõita, kõrgetest lahtistest treppidest alla iseseisvalt ei tule, üles läheb üliettevaatlikult. 

Samuti on Maya ülitundlik ümbruse suhtes, fookus kaob tegevuselt kiirelt, kui miski või keegi pildis on. Ka füsioterapeudil oli raskusi teda fookuses hoida. Fookusega tegevus toimub tal lühiajaliselt, seetõttu ka see masin on igati sobilik, saab lühikese aja jooksul (10 – 15 min) oluliselt tõhusama treeningu, kui tavatreenigutes füsioterapeudiga.

Maya on ka ülitundlik helide suhtes, äkilised helid ehmatavad. Liiga lärmakas koht häirib Teda samuti (jõusaal näiteks oma muusikaga ning metallikolinaga). Avalikus kohas olles, kui tal midagi ei õnnestu või tal on stressi tekitav hetk, siis arvab, et kõik vaatavad teda ning ta läheb veel rohkem endast välja, hakkab kas nutma või vihastab, poeb peitu.

Kõige eelneva tõttu on Mayal soovituslik treenida juba tuttavas koduses keskkonnas, kus puuduvad segavad faktorid.

Eesmärk:  

Projekti eesmärk on soetada läbi partnerettevõtte Mayale treeningvahend Power Plate my7.

Eelarve:  

Projekti eelarve, koos projektijuhtimisega seotud kulutustega on 8500 eurot, mida soovime heade toetajate abiga kokku saada.

Toeta pangalingi kaudu:

Summa:

Hakka püsitoetajaks:

Täida ära püsitoetuse ankeet SIIN