Toetame 12-aastasele Kevinile insuliinisensorite soetamist

Projekti taust ja eesmärgid:

Kevin (nimi muudetud)* on noor, 12-aastane poiss, kes põeb insuliinist sõltuvat, esimese astme diabeeti.

Kui tal langeb veresuhkur liiga madalale, võib ta langeda koomasse, kui veresuhkur on liiga kõrge, vajab ta insuliinisüsti. Kõrge veresuhkru tagajärjel võib jääda pimedaks, võivad saada kahjustatud jalanärvid ja seetõttu jääda liikumisvõimetuks.

Esimese tüübi diabeet tähendab, et organism ei tooda enam iseseisvalt insuliini ega suuda reguleerida veresuhkru taset. Selleks tuleb pidevalt jälgida veresuhkrut ja kas seda langetada insuliini süstimisega või süsivesikute söömisega selle tõstmiseks.

Selleks, et Ta saaks õigeaegset infot, on vaja sensoreid. Sensori eesmärk on vähendada sõrme otsast võetavaid veresuhkru proove. Sensoreid tellib perekond Inglismaalt. Eestis on küll olemas ja rahastatakse riigi poolt erinevaid insuliinipumpasid, kuhu juurde kuuluvad ka sensorid, aga antud laps pidevalt insuliinipumpa kanda ei soovi ning pigem eelistab 2x päevas süstimist ja seetõttu tellitaksegi sensorid eraldi välismaalt.

Üks sensor maksab 60 eurot. Tema vajadus ühes kuus on 2-3 sensorit.

Sensor ühendatakse poisi käe külge ning see annab arvutisse vajalikku infot.

Naerata Ometi MTÜ toetab koos heade inimeste abiga 12-aastasele Kevinile insuliinisensorite soetamist. Hetkel oleme lepingu sõlminud 2. aastaks ning projekti eelarve 2-aasta peale on 4680 EUR, mis sisaldab ka projektijuhtimisega seotud kulutusi.

Anna võimalusel ka omapoolne panus Kevini toetuseks. 

*nimi muudetud poisi privaatsuse huvides, palume mõistvat suhtumist. Nimi on Naerata Ometi MTÜ-le teada.

Projekti toetajad:

   

 

Toeta pangalingi kaudu:

Summa:

Hakka püsitoetajaks:

Täida ära püsitoetuse ankeet SIIN