Taastame Lootuse: Eha talu tulevikuprojekt | Naerata Ometi MTÜ

Taastame Lootuse: Eha talu tulevikuprojekt

Tere, head sõbrad ja toetajad!

Meie MTÜ on saanud appikutse Nõo vallas Aiamaa külas asuva Eha talu perelt, kus elavad koos Roland ning tema vanavanemad. Roland on noor ja ettevõtlik mees, kes on võtnud südameasjaks vana taluhoone taastamise ja kaasajastamise, et jätkata pere traditsioone ja hoida elus vanavanemate pärandit.

Paraku tabas Rolandi perekonda augusti lõpus suur õnnetus – tulekahju, mis hävitas suure osa taluhoonetest ja varast, sealhulgas tööriistad ja ehitusmaterjalid. Tulekahju tagajärjel on nüüd kiiresti vaja ehitada uus saun, et tagada perele elementaarsed pesemisvõimalused. Õnneks tuli sauna osas appi Saunasellid OÜ ning nad on nõus poole hinnaga paigaldama korraliku sauna ning võimaldavad maksmist osade kaupa.

Lisaks saunale on aga vajalik töökoja-garaaži ehituse jätkamine, et Roland saaks oma tööd jätkata ja taluelu edendada.

Rolandi ja tema vanavanemate olukord on keeruline, sest talu polnud kindlustatud – vanavanemate pension ja Rolandi sissetulek keevitajana ei võimaldanud seda luksust. Kogukond on juba näidanud oma suurt südant, aidates nii rahaliselt kui ka praktiliselt, kuid vajadused on endiselt suured.

Roland on meile öelnud: “Sain korraliku eluõppetunni. Olin rumal, et jätsin talu kindlustamata. Nüüd olen targem.” Ta on mures eelkõige vanavanemate heaolu pärast ja püüab leida lahendusi, et talu taas jalule aidata. Esimesed sammud on juba astutud, kuid ees ootab veel palju tööd.

Roland vajab materjale ja tööriistu, et ehitada saun ja katta töökoda-garaaž tuuletõkkega enne talve tulekut. Vajaminevate materjalide nimekiri on pikk ja sisaldab tuuletõkkeplaate, voodrilaudu, distantsliiste ja palju muud. Samuti on vaja asendada tulekahjus hävinud tööriistad, et ehitustööd saaksid jätkuda.

Kutsume teid üles Rolandit ja tema vanavanemaid raskel ajal aitama. Kui tunnete, et soovite toetada nende taastamistöid, ootame teie abi nii rahaliste annetuste kui ka praktilise panuse näol. Iga väike heategu aitab Rolandil samm-sammult taastada talu ja pakkuda vanavanematele turvalist ja mugavat kodu.

Aitäh kõigile, kes on juba panustanud, ja neile, kes plaanivad seda teha. Teie abivalmidus ja toetus on hindamatu väärtusega ning aitate hoida elus Eesti maapiirkondade kultuuripärandit.

Suurtoetajad:


Täname Saunasell OÜ-d, kes tuli perele appi ning on nõus müüma ja paigaldama korraliku sauna poole hinnaga ning järelmaksuga! 🙂

11.november seisuga on saun ka juba paigaldatud ning lisame pildid sauna paigaldamisest, ootame siiski kõiki toetama, et jätkata hädavajalike taastamistöödega.

Toetavad sõnad

1-kordne annetus

Anneta pangalingiga

Vajutades “Toetan” nupule, kinnitate nõustumist kasutustingimustega

1-kordne annetus

Anneta telefoniga

Kõik sideoperaatorid on teenustasudest loobunud

9008810 - 10€

9008850 - 50€

1-kordne annetus

Anneta ülekandega

Kindlasti lisada ka isikukood, et järgmisel kevadel saada tagasi annetuse tulumaks.

LHV EE167700771002598797
SEB EE101010220101993019
Swedbank EE672200221046387155
Coop Pank EE074204278613542000

Saaja: Naerata Ometi MTÜ
Selgitus: Annetus

1-kordne annetus

Tee SMS-annetus

Saada SMS numbrile 13013
märksõnaga Naerata
annetad 1,6 eurot.

Saada SMS numbrile 13017
märksõnaga Naerata
annetad 3,2 eurot.

Püsiannetus

Liitu püsiannetusega

Naeratuse nimel aastast 2009

Meie kallid sõbrad-toetajad! :)

Scroll to Top