Jõulud haiglates ja lastekodudes 2018

Projekti taust ja eesmärgid:

Naerata Ometi MTÜ korraldab sellel aastal juba 10-ndat aastat projekti, mille raames viiakse kingitused ja jõulurõõmu haiglate lasteosakondadesse üle-Eesti, sellel aastal seoses projekti juubeliga, alustame projektiga varakult ja lisaks haiglatele kaasame projekti ka Eesti väikelastekodud, et viia koostöös heade toetajatega kingitused ka väikelastekodudes viibivatele lastele. 

Sarnaselt varasemate aastatega on meil kavas külastada haiglate lasteosakondasid kõikides maakondades ning viia kingitusi kokku 300–400 lapsele haiglates ning lisaks ligikaudu 500 asenduskodudes viibivatele lastele. Samuti peame meeles ka haiglate ja lastekodude personali. Lisaks kingitustele kaasame ka esinejaid ja artiste, kes aitavad lastele korraldada meeldejääva päeva. 

Külaskäigud haiglate lasteosakondadesse ja lastekodudesse võtame ette vahetult enne jõule: 19.–22. detsembril.

Miks me seda teeme?

Jõuluaeg on lastele üks oodatumaid ja rõõmsamaid aegu. Kuid nende lasteni, kes on sunnitud selle aja haiglas veetma, et pruugi jõulutunne ega -soojus jõuda. Samuti ootavad jõulutunnet ja kingitusi asenduskodudes (lastekodudes) viibivad lapsed ning meie võtame seekord fookusesse just väikelastekodud, kuhu inimeste ja ettevõtete tähelepanu niipalju ei ulatu.

Kuna haiglad ja lastekodu personal sageli oma põhitöö kõrvalt ei jõua ise lastele jõuluprogramme pakkuda, siis oleme selle töö enda peale võtnud. Koos oma vabatahtlike ja heade toetajate abiga viime neile jõulurõõmu ja kingitusi ning loome ka jõulutunnet.

Ootame kõiki oma jõuluprojektiga ühinema – teeme koos midagi head ning muudame üheskoos laste jõulud ka sel aastal veidike rõõmsamaks!

Eelarve:  

Koos kingituste, transpordikulude ja muude projektiga seotud kulutustega on projekti eelarve  18 500 eurot, mida soovime heade toetajate abiga kokku saada.

Eelmise aasta projektist:

Eelmisel aastal jagasime kokku 350 kingitust.
Külastasime üle Eestimaa 15 lasteosakonda.

Eelmise aasta projekti suuremad toetajad: Playtech Estonia, OKO Restoranid OÜ, Glikman Alvin Advokaadibüroo, Henry Kallas, Seesam Insurance AS, Henkel Balti OÜ, Radius Fixings, Anvol, Eesi Maavara OÜ, Revisjon.ee, Leib Resto & Aed, Tartu Kunstimuuseum, AloneWolf OÜ, Tiheda Lasteaed, Capfield OÜ, Eesti Maanteemuuseum, E&T OÜ – Valgus.ee, Taibula.ee, RUF Raketibaas, Coca-Cola Eesti, Kemotex Bio. 

Jõulud haiglas 2018 toetajad:  

Kuidas Sina saad aidata:

Pangaülekanne:

Danske Bank
EE053300332132960003

Swedbank
EE672200221046387155

SEB
EE101010220101993019

LHV
EE167700771002598797

Pocopay
EE679999000010241983

Saaja: Naerata Ometi MTÜ
Selgitus: Jõulud haiglas 2017

Kui soovid panna välja kingikoti sisu, siis kirjuta kuno@naerataometi.ee

Hakka püsitoetajaks:

Täida ära püsitoetuse ankeet SIIN

SMS-annetus:

SMS numbrile 13013 märksõnaga Naerata joulud annetad 1,6 eurot
SMS numbrile 13017 märksõnaga Naerata joulud annetad 3,2 eurot